Vakantiewoning Tanife centrum Playa del Ingles


sinds 18-12-2015 10:30:07

Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje Grote foto vakantiewoning tanife centrum playa del ingles vakantie spanje
prijs: € 55
Locatie : Playa del ingles  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Aantal personen : 1 tot 2 personen
Inrichting : Gemeubileerd
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Stad
Type Vakantiewoning : Appartement

Beschrijving

Toeristisch registratienummer: VV-35-1-0014662
Ligging:
Ons gezellig ingerichte prive-appartement is gelegen in het centrum van Playa del Ingles in Gran Canaria. Het is een recent gerenoveerd vakantie appartement in `Apartamentos Tanife`, aan de Avenida de Tirajana, gelegen juist tegenover het bekende winkelcentrum de Yumbo. Het strand van Playa del Ingles ligt op 15 minuten lopen via de Avda. Alf. Provisionales. Busverbindingen bevinden zich dicht bij het appartement. Op de begane grond van het complex bevinden zich een supermarkt, autoverhuurbedrijf en een restaurant. Het appartement bevindt zich op de tweede etage met uitzicht op het zwembad en tropische tuin. Het appartement is ook via de lift te bereiken.
Het complex heeft een zwembad, zonneterras met ligstoelen en een tropische tuin. Op de begane grond zijn een supermarkt, restaurant en autoverhuurbedrijf gevestigd.
Het appartement bevindt zich op de tweede etage met uitzicht op het zwembad en tropische tuin. Het is een volledig en modern ingericht privé-appartement en is geschikt voor maximaal 2 personen. Uw appartement is voorzien van aparte slaapkamer met 2 x 1 pers. comfortabele bedden, ruime inbouwkast met kluis. Badkamer met inloopdouche, regendouche met thermostaatkraan en wasmachine. Open keuken voorzien van apparatuur (grote koelkast met gescheiden vriesgedeelte, vierpits elektrische kookplaat, magnetron/grill, koffiezetapparaat, waterkoker). Er is een extra verplaatsbaar werkblad met opbergruimte. Comfortabel en sfeervol ingerichte woonkamer. In de woonkamer bevinden zich een wandmeubel met satelliet flatscreen tv (met Nederlandse en Belgische zenders), een micro Hi-Fi systeem (radio, CD, MP3/WMA en USB), zitbank, salontafel, relaxstoel. Vanaf het ruime balkon met zitje heeft u uitzicht op het zwembad en tropische tuin.
Handdoeken en bedlinnen zijn in ruime mate aanwezig.
Internetverbinding via Wifi is inbegrepen.
Service: aangezien wij zelf in Playa del Ingles wonen, kunnen wij u snel helpen met eventuele problemen/vragen.
Huurprijs:
2023 + 2024:
-55 euro per nacht voor maximaal twee personen (langer dan een week).
-Juli en Augustus: 50 euro per week
-60 euro per nacht bij huur van een week (maximaal twee personen).
-1425 euro voor 28 nachten voor maximaal twee personen.
-Kerst en nieuwjaar: 65 euro per nacht.
-50 euro voor de eindschoonmaak.
-Voor feestdagen en evenementen kunnen aangepaste prijzen van toepassing zijn.

Betaling kan contant bij het overhandigen van sleutels bij aankomst in het appartement of via de bank voorafgaande aan de aankomst.
Via de volgende link naar Google Maps ziet u de ligging van het appartement:
https:onze website+Apartamentos+Tanife/@27.75964,-15.57909,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0xc6e60a0e950f07d4?hl=nl
Tot ziens in Playa del Ingles
Louis van Bergen
Kenmerken: Aantal personen: 1 tot 2 personen, Inrichting: Gemeubileerd, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Stad, Type Vakantiewoning: Appartement, Aangeboden in Playa del Ingles


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17088442 Meld aan Aanbod