Villa Lavanda Logeren bij Nederlanders in Puglia


sinds 7-4-2023 15:24:59

Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie Grote foto villa lavanda logeren bij nederlanders in puglia vakantie italie
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Puglia, zuid-italie  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Aantal personen : 1 tot 2 personen
Inrichting : Gemeubileerd
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Landelijk
Type Vakantiewoning : Hotel

Beschrijving

Ben jij al in Puglia geweest? Kom bij ons logeren in een Nederlandstalige B&B in een mooie kamer met eigen badkamer. Alle informatie in het Nederlands. Villa Lavanda is gelegen op het platteland, te midden van landerijen en boerderijen, maar toch zo centraal dat het vliegveld, 2 kusten en een groot deel van Puglia onder handbereik zijn.
We hebben 3 gastenkamers elk met een individuele inrichting:
Mt. Lavinia: een schitterende tweepersoons kamer (1.60 x 2.00) met naastgelegen onze mooiste en ruimste badkamer met bad en douche.
Green Papaya met een oosterse tweepersoons bedstee, een zitje en en-suite badkamer met douche.
ARWAV: een heel bijzondere kamer. Er is een Kingsize open bedstee en ook nog een eenpersoons bed. En suite badkamer met douche.
Kamers en badkamers worden dagelijks gereinigd en de handdoeken om de andere dag gewisseld.
Op de kamer altijd fris drinkwater en het gebruik van ochtendjassen en slippers. Gastenlounge met gratis koffie en thee en een koelkast DHZbar.
Na het heerlijke en gevarieerde ontbijt Puglia verkennen aan de hand van onze handige NL talige infomap. Daarin de mooiste stranden, de interessantste plaatsen en de lekkerste restaurantjes.
We hebben fietsen te huur.
Wat kun je o.a. bezoeken vanuit Villa Lavanda:
Noci: zeker zo`n 25 restaurantjes en pizzeria's, alle voorzieningen, gezellige pleintjes en barretjes. Dit dorp ligt op 8,6 km. en enkele restaurantjes bevinden zich ook dichterbij, w.o. een agriturismo op 100 m. afstand waar je kunt genieten van een typisch Pugliese maaltijd.
Het is ook een bijzondere ervaring hier te zijn tijdens de serenades van San Giovanni. De serenades op de avond van 23 juni en S. Giovanni is de 24e juni.
Alberobello: de meest bekende plaats van Puglia met zijn vele trulli en zelfs een trulli-kerk.
Martina Franca: de route er naar toe is al schitterend en deze gezellige plaats ligt aan de rand van de Itrie Vallei.
In de vallei plaatsen zoals Cisternino en Ostuni, de Witte Stad. In Ostuni is iedere 2e zondag van de maand de antiek- en curiosamarkt.
Bari: schitterend met de kathedraal met de crypte van Sint Nicolaas aan de rand van de antieke stad. Aldaar ook het kasteel. Een mooie boulevard en winkels voor iedere beurs. Er is een prima verbinding met de boemeltrein vanaf de rand van Bari, waardoor je relaxt van deze stad kunt genieten. Vanaf Bari ook veerdiensten naar Griekenland, Kroatië en Albanië.
Taranto: een grote zee- en marinehaven. Een stad met een indrukwekkende geschiedenis en overblijfselen uit de Griekse tijd en een museum met voorwerpen uit de Griekse tijd. Kasteel. Bekend om zijn verse vis en mosselen.
Matera: 45 minuten rijden en je zit in een geheel andere wereld. Het is een stad van grotwoningen- en kerken en hier werden al vele nationale- en internationale films waaronder de nieuwste Bondfilm.
Zoek je een huis in Puglia, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je zoeken, vinden, over de prijs onderhandelen, alles t/m het passeren bij de notaris. Er is voor iedere beurs een huis te vinden en wie zich hier permanent vestigt kan de eerste 10 jaar in aanmerking komen voor een flattax over je buitenlandse pensioenen mits je je vestigt in een plaats in Puglia met minder dan 20.000 inwoners.
Kenmerken: Aantal personen: 1 tot 2 personen, Inrichting: Gemeubileerd, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Landelijk, Type Vakantiewoning: Hotel, Aangeboden in Puglia, Zuid-Italie


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17084061 Meld aan Aanbod