Golf en overwinteren in Almerimar, Andalusie

sinds 23-1-2018 16:23:44

prijs: € 350
Locatie : 2460  (Antwerpen)

Kenmerken

Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Type Vakantiewoning : Appartement
Aantal Personen : 5 of 6 Personen Per Vakantiewoning
Ligging : Dorp
Inrichting : Gemeubileerd

Beschrijving

Almerimar-Property
Typisch spaanse vakantie accomodaties (huis, penthouse, appartement) in zuid-oost Andalusie (Spanje) met panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee, golfbaan, jachthaven, gebergte Las Alpujarras en het dorpscentrum van Almerimar.
Het dorp Almerimar bevindt zich aan de Middellandse Zee. Deze regio \\\"Costa de Almeria\\\" heeft een erg zacht en aangenaam klimaat het gehele jaar door. Dit wil zeggen erg weinig regen en de meeste zon-uren per jaar van Europa. Dit maakt van Almerimar een perfekte plaats om te overwinteren en ook voor kortere vakanties in de zomer. Dit dorpje heeft veel te bieden, zoals een 27-holes golfbaan, jachthaven in het centrum van Almerimar, natuurpark Punta Entinas-Sabinar, stranden aan de Middellandse Zee en de gebergte van de Alpujarras liggen dichtbij. Je vindt diverse bars, restaurants, etc. in het centrum. De dorpen \\\"El Ejido\\\" en \\\"Roquetas de Mar\\\" liggen in de direkte omgeving van Almerimar. De stad \\\"Almeria\\\" is in 30 minuten rijden te bereiken, de stad \\\"Granada\\\" en de \\\"Sierra Nevada\\\" liggen op zo\\`n 90 minuten rijden en de stad \\\"Malaga\\\" is binnen 120 minuten te bereiken. De enige europese woestijn \\\"Tabernas\\\" ligt op een uur rijden en ligt op een gelijke afstand als het bekende natuurreservaat \\\"Cabo de Gata\\\". Het vliegveld van Almeria (LEI) en het Park \\\"Mini-Hollywood\\\" met haar dierentuin liggen beide op een afstand van slechts 40 minuten met de auto van Almerimar !!!
Kenmerken: Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Type Vakantiewoning: Appartement, Aantal Personen: 5 of 6 Personen Per Vakantiewoning, Ligging: Dorp, Inrichting: Gemeubileerd, Aangeboden in 2460


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 17091993 Meld aan Aanbod