- 4 pers. Vakantiewoning - Zoutelande, Zeeland


sinds 3-4-2016 14:12:21

prijs: € 250
Locatie : Zoutelande  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Aantal personen : 3 tot 4 personen
Inrichting : Volledig
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Anders
Type Vakantiewoning : Bungalow

Beschrijving

Gelegen aan de voet van de duinen, dus direct aan zee en strand.
Twee van de OASE type 1 vakantiewoningen zijn in ingericht voor 2 personen en bestaan uit een woonkamer met zithoek, eettafel en open keuken, De slaapkamer heeft 2x 1-persoons boxspringbed. Er is een doucheruimte met wastafel en een apart toilet. Het totale vloer-oppervlak is 36 m². Er ligt een pvc vloer in de woningen.
De woningen hebben cv, telefoon, kabeltelevisie, een kluisje, een klokradio, 2 tafeltennisbatjes en tuinmeubilair. In de keuken is een koelkast met klein **vriesvak, een 4-pitsgasstel, een afzuigkap, een koffiezet- apparaat, schoonmaakmateriaal en ruim voldoende keukeninventaris.
De bedden zijn voorzien van beschermhoezen, kussens en dekbedden.
De Oase type 1 vakantiewoning (4 personen.) bestaat uit een woonkamer met zithoek, eettafel en open keuken, 1 slaapkamer met 2x 1-persoonsbed en een wastafel, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, doucheruimte met wastafel en een apart toilet. In de meeste woningen zijn boxspringbedden, in de andere zijn houten bedden. Het totale vloer-oppervlak is 36 m². De woningen hebben een tegelvloer of vinyl. Het 2-persoons bed heeft 1 groot dekbed.
Honden zij toegestaan.
Verhuurprijs vakantiehuis "Oase Type 1" 2 tot 4 personen.
Vanaf à € 250 per week tot à € 665 per week.
Bijkomende kosten: schoonmaak € 40 en toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.d.

Een vakantie naar wens in een prachtige omgeving
Zoutelande is een gezellig dorp op het mooie schiereiland Walcheren en gunstig gelegen aan het zonnige Zuidstrand. Het dorp ligt onder aan de duinen, dus direct aan zee en strand. Hier vindt u alles wat uw vakantie tot een succes kan maken. Er zijn uitgestrekte schone stranden, mooie duinen, rustig polderlandschap en volop interessante bezienswaardigheden in de directe omgeving. Niet alleen in de zomer, maar juist ook in de andere seizoenen is Zoutelande zeker een bezoek waard. In dit unieke stukje van Zeeland vindt u bij Oase een vakantie die bij u past.
U kunt bij Oase kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod van vakantiewoningen, bijvoorbeeld een bungalow, een vakantiehuisje, een groepsaccommodatie zoals het groepshuis, appartementen, een hotel-appartement of logies met ontbijt: van klein tot groot en van voordelig tot luxe.
Het park ligt aan de rand van een prachtig bos en duingebied. U kunt hier urenlang dwalen door het bos, over de duinen en langs het strand. In het aangrenzende bosgebied kunnen kinderen eindeloos verstoppertje spelen, hutten bouwen, bessen en bramen plukken, slootje springen en de bunkerruïne onderzoeken. Op het park zijn een speeltuin, sportveldje, tennistafels en een fietsenverhuur. De opzet en kleinschaligheid van het park biedt met name kinderen mogelijkheden elkaar te ontmoeten en met elkaar op te trekken.
In juli en augustus worden er op en vlakbij het park diverse activiteiten georganiseerd.
Kenmerken: Aantal personen: 3 tot 4 personen, Inrichting: Volledig, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Anders, Type Vakantiewoning: Bungalow, Aangeboden in Zoutelande


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17112256 Meld aan Aanbod