Tof Huis met Zeezicht Praia Luz, Algarve Portugal


sinds 30-8-2022 16:27:19

  • Grote foto tof huis met zeezicht praia luz algarve portugal vakantie portugal
  • Grote foto tof huis met zeezicht praia luz algarve portugal vakantie portugal
  • Grote foto tof huis met zeezicht praia luz algarve portugal vakantie portugal
Grote foto tof huis met zeezicht praia luz algarve portugal vakantie portugal Grote foto tof huis met zeezicht praia luz algarve portugal vakantie portugal Grote foto tof huis met zeezicht praia luz algarve portugal vakantie portugal
prijs: Op aanvraag
Locatie : Lagos/budens algarve portugal  (Vlaams-Brabant)

Kenmerken

Aantal personen : 3 tot 4 personen
Inrichting : Volledig
Internet : Internet Beschikbaar
Ligging : Dorp
Type Vakantiewoning : Ander Type Vakantiewoning

Beschrijving

Dit aantrekkelijke gelegen huisje met zeezicht, ligt op ca. 200 meter vanaf het strand van Praia da Luz en is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 keurige slaapkamers. Langs de woonkamer en de slaapkamers loopt het balkon/terras met het schitterende uitzicht over de Atlantische Oceaan en het strand van Praia da Luz. Hemelsbreed gezien bent u ongeveer 140 meter verwijderd van de zee.
De kamer is gezellig ingericht en heeft een openhaard. Ook is er een kleine stereo installatie met CD speler en een kleine TV met 4 Engelse, 4 Duitse en Portugese zenders. Via de schuifdeur komt u op het balkon waar een tafel en 4 stoelen staan. Ook staan er twee zonnebedden.
Ook geschikt om te overwinteren!
Praia da Luz is een gezellig badplaatsje, heeft een wandelpromenade met palmbomen en een mooi zandstrand. Natuurlijk ontbreken ook in Praia da Luz, de winkeltjes, terrasjes en barretjes niet. Via de rotsen kunt u prachtige wandelingen maken naar Lagos maar ook naar het gezellige vissersdorpje Burgau. Het dichtst bijzijnde golfterrein is Boa Vista op ca. 4 km afstand.
Voor meer leuke informatie kunt u kijken bij Casa CLD op; onze website MPPCS

.
Kenmerken: Aantal personen: 3 tot 4 personen, Inrichting: Volledig, Internet: Internet Beschikbaar, Ligging: Dorp, Type Vakantiewoning: Ander Type Vakantiewoning, Aangeboden in Lagos/Budens Algarve Portugal


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 17119821 Meld aan Aanbod