Wintersport vakantie in Oostenrijk - Tirol


sinds 17-10-2021 16:48:21

Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk Grote foto wintersport vakantie in oostenrijk tirol vakantie oostenrijk
prijs: € 135
Locatie : Hopfgarten in tirol  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Aantal personen : 3 tot 4 personen
Inrichting : Volledig
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Landelijk
Type Vakantiewoning : Appartement

Beschrijving

Particuliere vakantiewoning in Oostenrijk, Tirol, Hopfgarten, Westendorf, Brixen, Ellmau, Kirchberg.
Handig toch? Geen gedoe op de luchthaven; gewoon met de auto naar onze heerlijke vakantiewoning "Appartement Mariandl" in Hopfgarten (Tirol), met de skipiste aan de overkant van de straat.
Wilt u ook genieten van een heerlijke zomer of wintersportvakantie in de bergen? Naar de folkloristische en kleurrijke Almabtrieb? Of wandelen in de met prachtige herfstkleuren getooide bossen? Dan is onze rookvrije particuliere vakantiewoning "Appartement Mariandl" in Hopfgarten het ideale uitgangspunt. Voor vanaf €635 (v.a. 2 pers.) kunt u in de gezonde berglucht en de warmte op ons zonneterras heerlijk relaxen en weer helemaal tot rust komen. Hier, aan de zonnige zuidzijde van de Hohe Salve, beleeft u het echte vakantiegevoel.
De Lindrainweg maakt bovendien deel uit van verschillende mooie wandel- en fietsroutes.
Op aanvraag hebben wij een speciale aanbieding voor 60 plussers.
Kijk voor de beschikbaarheid, seizoensgebonden prijzen en overige informatie op onze website: onze website of stuur een Email aan: info@appartement-mariandl.nl of bel met André op 06-44426705 of met Marianna op 06-15481359.
Wij bieden onze gasten eventueel de mogelijkheid om de zondag als wisseldag te kiezen. Dan is het op de Duitse snelwegen aanmerkelijk rustiger en dus veiliger voor u.

De Lindrainweg maakt bovendien deel uit van verschillende mooie wandel- en fietsroutes.
Genoemde (vanaf) prijs is inclusief energie, water, bad- bed- en keukenlinnen, maar exclusief eindreiniging en toeristenbelasting. De prijscalculator op onze website geeft automatisch vanaf 7 nachten een reductie van 7,14% en op aanvraag maken wij graag een persoonlijke aanbieding voor 60 plussers. Appartement Mariandl ligt direct nabij de skipiste (20), midden in het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk Skiwelt - Wilder Kaiser - Kitzbüheler Alpen. Behalve skiën en snowboarden kunt u van hieruit prachtige wandelingen maken, rodelen en in onze gezonde berglucht en de warmte op ons zonneterras gewoon lekker relaxen en weer helemaal tot rust komen. Hier, aan de zonnige zuidzijde van de Hohe Salve, beleeft u het echte vakantiegevoel.
Kijk voor uitgebreide informatie, gedetailleerde prijzen en de beschikbaarheid, op onze website onze website of stuur een Email aan: info@appartement-mariandl.nl of bel met André op 06-44426705 of met Marianna op 06-15481359.
Voor uitgebreide informatie, gedetailleerde prijzen en beschikbaarheid kunt u via Google op onze eigen website kijken.


Kenmerken: Aantal personen: 3 tot 4 personen, Inrichting: Volledig, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Landelijk, Type Vakantiewoning: Appartement, Aangeboden in Hopfgarten in Tirol


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 27054035 Meld aan Aanbod