romantisch vakantiehuis in Cochem aan de Moezel

sinds 6-6-2017 18:28:23

Grote foto romantisch vakantiehuis in cochem aan de moezel vakantie duitsland west Grote foto romantisch vakantiehuis in cochem aan de moezel vakantie duitsland west Grote foto romantisch vakantiehuis in cochem aan de moezel vakantie duitsland west Grote foto romantisch vakantiehuis in cochem aan de moezel vakantie duitsland west Grote foto romantisch vakantiehuis in cochem aan de moezel vakantie duitsland west Grote foto romantisch vakantiehuis in cochem aan de moezel vakantie duitsland west Grote foto romantisch vakantiehuis in cochem aan de moezel vakantie duitsland west Grote foto romantisch vakantiehuis in cochem aan de moezel vakantie duitsland west
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Cochem  (Luxemburg)

Kenmerken

Aantal personen : 1 tot 2 personen
Inrichting : Volledig
Internet : Vlakbij een Hot-spot
Ligging : Dorp
Type Vakantiewoning : Ander Type Vakantiewoning

Beschrijving

Omschrijving:
Te huur in Cochem, direct gelegen aan de Moezel: werkelijk prachtig en romantisch (vrijstaand) vakantiehuis voor 2 personen met een uniek uitzicht op de Moezel, de Altstadt en de Rijksburcht van Cochem.
De Altstadt van Cochem ligt op enkele minuten lopen van het huis. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van het veerbootje voor het huis die u naar de overkant brengt. Het huis ziet u aan het water liggen, RECHTS op de laatste foto (en links op enerlaatste foto).
Nabij het huis vindt u talrijke terrasjes, restaurants, wijnproeverijen, etc. Het is er niettemin erg rustig en op lopafstand van het huis vindt u talrijke wandelroutes als u de rust van de wijngaarden en bossen wilt opzoeken.
Het huis:
Het huis (genaamd het Pavillon van Cochem) stamt uit 1901 en is gebouwd in een prachtige Art Deco/Jugenstil sfeer. Het huis is in 2001 geheel gerenoveerd en heeft een omvang van 45 m2. Het huis bestaat uit een gelijkvloerse ruimte (met een voor- en achterkamer) met de volgende indeling:
entree
WC ruimte met wasbak
badkamer: douche
voorkamer: moderne keuken (oven, magnetron) en eethoek
achterkamer: salon (radio/cd/kabel-TV/DVD) en slaapgedeelte (2-pers. bed)
Het huis heeft een eigen prive parking direct naast het huis
In het huis treft u tuinmeubelen aan die u kunt gebruiken om van het uitzicht te genieten aan de oever van de Moezel (15 meter van huis) en de tegenover gelegen jachthaven.
Het huis zelf beschikt ook over een klein (zonnig) buitenplaatsje.
ZIE SVP DE WEBSITE VOOR BESCHIKBAARHEID: onze website
Trefwoorden, tags:
Cochem, Moezel, chalet, vakantiehuis, huisje, Duitsland, huren, last minute, particulier,vakantiewoning,

Kenmerken: Aantal personen: 1 tot 2 personen, Inrichting: Volledig, Internet: Vlakbij een Hot-spot, Ligging: Dorp, Type Vakantiewoning: Ander Type Vakantiewoning, Aangeboden in Cochem

Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17085614 Meld aan Aanbod