Appartement op zeedijk te Blankenberge


sinds 22-6-2024 13:14:40

Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi Grote foto appartement op zeedijk te blankenberge vakantie belgi
Locatie : Blankenberge  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Aantal personen : 5 tot 6 personen
Inrichting : Gemeubileerd
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Anders
Type Vakantiewoning : Appartement

Beschrijving

Keuken: oven, microgolfoven, vitrokeramische kookplaat, wasmachine, vaatwasmachine, koelkast en diepvries met elk vier laden. Koffiezet en Senseoapparaat, waterkoker, ruim assortiment potten en pannen, keukengerei, porselein en glas.
Gezelschapsspelen aanwezig.
Maximum 6 personen.
Roken enkel toegelaten op voor- en achterbalkon.
Vast internet en Wifi inbegrepen.
Gelieve de beschikbaarheidskalender te raadplegen om de periode uit te kiezen wat betreft uren aankomst en vertrek.
De vertrekuren zijn altijd 12u of 21 u naargelang uw keuze verblijf.
Aankomsturen zijn altijd 12u of 16 u naargelang uw keuze verblijf
Maximum 6 personen. Roken enkel toegelaten op voor- en achterbalkon.
Wifi aansluiting aanwezig en inbegrepen.
Parkeergelegenheid in de omtrek. Weekends, feestdagen en schoolvakanties betalend. In de week gratis. Zones blauwe kaart ook mogelijk. Met invaliden kaart mag je overal gratis staan gans het jaar door. In juli en augustus Sluiting Zeedijk. Voor meer info: onze website
De Zeedijk is voor alle voertuigenverkeer gesloten van 1 juli tot en met 31 augustus, van 10 tot 5 uur. De Zeedijk blijft open tot 12 uur op de 1e, 15e, 16e en 31e van die twee maanden. In de periode dat de Zeedijk voor het voertuigenverkeer gesloten is, houdt de politie bestendig toezicht!
Fietsers kunnen het ganse jaar door rijden op de rijbaan van de Zeedijk (de wandelweg = voetgangerszone).
Instellen GPS: Zeedijk 62 Blankenberge of wanneer zeedijk niet toegankelijk is:
Havenstraat instellen, rechtdoor rijden tot op einde, recht voor u straat naar zeedijk(afgesloten) wandelend naar dijk. Op de dijk 50 meter naar links naar appartement.Je kan stilstaan of eventueel parkeren(betalend) in Franchommelaan (gelijklopend met dijk) om te laden en lossen.
Eventueel gratis parkeren: langs de Kustlaan tussen Blankenberge en Zeebrugge en Blankenberge en Wenduine. Eventueel neem je dan de tram naar Blankenberge(markt uitstappen) en stap je 4 minuten naar appartement.
Info: Vandenbussche Henk 0475 238712 of
De Groote Nathalie 0475 587045
Voorwaarden:
Wij hebben heel wat vaste huurders die op regelmatige basis het appartement wensen te huren. Wij moeten helaas vaststellen dat wij onze vaste huurders soms moeten weigeren, omdat sommigen een snelle en ondoordachte reservatie maken, die uiteindelijk kort vóór aanvang van de huur geannuleerd wordt. Wij zien ons dan ook genoodzaakt om onze voorwaarden bij te stellen.
Mogen wij in eerste instantie iedereen zeer vriendelijk verzoeken om een doordachte reservatie te maken? Dit zouden onze vaste huurders en wijzelf alvast appreciëren.
Verder gelden de volgende voorwaarden, die de huurder aanvaardt bij betaling van het voorschot:
Bij reservatie:
• Dient een voorschot te worden betaald van 30% van de huurprijs. Dit voorschot wordt nooit terugbetaald bij een annulatie.
• Dient een waarborg te worden betaald van 300 EUR om de eventuele schade te vergoeden. Bij schade méér dan 300 euro wordt deze verhaald op de huurder. De vaste kosten voor koud water, warm water, elektriciteit en verwarming zal in mindering worden gebracht bij de terugbetaling van de waarborg. Opmerking: het appartement wordt na iedere huurperiode grondig gepoetst en geïnspecteerd, waardoor wij eventuele schade kunnen herkennen. Mogen wij vragen om hierin dan ook eerlijk te zijn?
• Het saldo van de huurprijs dient te worden betaald uiterlijk 8 weken vóór aanvang van de huur.
Bij annulering:
• Bi
Kenmerken: Aantal personen: 5 tot 6 personen, Inrichting: Gemeubileerd, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Anders, Type Vakantiewoning: Appartement, Aangeboden in Blankenberge


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117733500 Meld aan Aanbod