Vissershuis 6p te huur in De Haan aan Zee


sinds 7-1-2017 14:30:30

Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties Grote foto vissershuis 6p te huur in de haan aan zee vakantie strandvakanties
prijs: € 450
Locatie : De haan aan zee  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Aantal Personen : 6 personen
Bestemming : België
Reisduur : Alle reisduren zijn mogelijk
Verzorging : Logies

Beschrijving

Te huur rechtstreeks van de eigenaar : recent gebouwd Vissershuis met alle comfort voor 6p. gelegen in Holiday Village vakantiepark aan de Bredeweg 113 in De Haan aan Zee.
Bevat : Living met salon en Flatbed TV Digicorder, keuken met vaatwas,keramische kookplaat, microgolf,enz...
1SLK beneden met dubbelbed 160cm, 1 SLK boven met dubbelbed 140cm en 1 SKL met 2 kinderbedden 80cm. Extra babybedje aanwezig. Badkamer met ligbad, douche en lavabo.WC.
Private tuin met tuinmeubelen en Weber BBQ, berging + dames en heren- en kinderfiets, speelgoed en boeken, kinderstoeltje, kinderfietsje.
Een privé parkeerplaats is voorzien en op het domein is er een restaurant met kinderspeelplaats.
De Haan is een gezellige en kindvriendelijke badplaats met wandeldijk, duinen en duinbossen. Het straalt een typische Belle-Epoque sfeer uit zonder hoogbouw. Er is overal gratis parkeermogelijkheid en er zijn tal van restaurantjes en shops.
Met de kusttram kunt u gemakkelijk de ganse kustlijn verkennen.
Brugge - Oostende - Knokke en het Zwin - Damme - Lissewege en zelfs Zeeland en de Franse kust zijn interessant als daguitstap. In de Haan bevindt zich ook een tropisch zwembad, een golfterrein, een manege en het Park La Potiniere. In de vakantieperiode vinden er talrijke evenementen plaats zoals bvb Trammelant op 8 aug.
Verhuur per week rechtstreeks van de eigenaar.
Voor het poetsen kan u zelf zorgen of via ons bestellen.
Een lakenpakket en handdoeken kunnen aangeboden worden.
Roken binnen en huisdieren niet toegestaan.
Prijzen vanaf 450€ tot 690€ per week all in + stroomverbruik volgens meterstand
Kenmerken: Aantal Personen: 6 personen, Bestemming: België, Reisduur: Alle reisduren zijn mogelijk, Verzorging: Logies, Aangeboden in De Haan aan Zee


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17087939 Meld aan Aanbod